Rajac, srpsko selo, nalazi se na putu između Zaječara i Negotina. Od Zaječara je udaljeno 50, a od Negotina 25 kilometara.

Nase domacinstvo napunilo je deceniju uspesnog rada. 

Za to vreme, upoznali smo brojne ljude iz nase zemlje i inostranstva. 
Godinama vec imamo divnu saradnju sa ,, Vinarijom Raj ” iz Rajca i Turist. agencijom ,, PanaComp- zemlja cuda” iz Novog Sada.
Idemo dalje !

VINARIJA RAJ - Rajac

Vino oduvek priča priče, a u naša vina i nastanak Vinarije RAJ utkana je živopisna, lična i romantična storija osnivača – Micka i Beke O’Connor.

Pogledaj Sajt

Hajde Ivana! - Storytelling

Putnik i neko ko ceni raznolikost bi bio najbliži opis. Zaljubljena u svet. Iako volim da učim o istoriji mesta koje posećujem, uvek ih pamtim po kulturnim specifičnostima koje primetim, ljudima koje sretnem i detaljima u arhitekturi koji mi se svide, što se može primetiti u mojim pričama. I sama posedujem mešavinu različitih kultura i tradicija u krvi i uvek ću to smatrati najvećom prednošću u upoznavanju novih država i ljudi. Ostali kvaliteti : pečenje rakije, spremanje ajvara, vožnja traktora.

Pogledaj Sajt

Panacomp zemlja čuda

PANACOMP ZEMLJA CUDA je novosadska receptivna DMC i PCO turistička agencija, osnovana 1992. godine 100% kapitalom i operativom iz Srbije, zahvaljujući bogatom i dragocenom poslovnom iskustvu sistema KOMPAS Jugoslavija. Panacomp Zemlja čuda LCC Srbija je novosadska turistička agencija specijalizovana za kulturne ture, poslovne turističke usluge, kongresni turizam, konferencije i skupove.

Pogledaj Sajt